Haberler

Bizden haberler, etkinlik duyuruları ve faydalı bilgilerin yer aldığı yazılar

Bir Toplantı Salonu Kiralamak Neden Daha İyi Bir Çözüm?

Otel lobileri, cafeler veya buna benzer iş dışı ortamlarda iş toplantıları… Profesyonelliğinizi yansıtmak için bu tür yerler çok yanlış mekanlar olabilir. Toplantı boyunca bölünmeniz de cabası. Toplantı salonları bu gibi mekanların yanında her zaman daha iyi bir tercih. Masterofis’ de toplantı salonlarımız sizin için hep hazır olarak bekliyor. Toplantı tarihinizi, toplantı sürenizi, toplantıya katılacak kişi sayısını bildirin ve geri kalanını Masterofis sizin için organize etsin.

Starbucks’da buluşalım mı? Şurda bir cafe var orda buluşalım mı ? Kim bilir size kaç defa bu sorular soruldu… Veya buna benzer mekanları düşünün… Otel lobileri, cafeler veya buna benzer iş dışı ortamlarda iş toplantıları… Profesyonelliğinizi yansıtmak için bu tür yerler çok yanlış mekanlar olabilir. Toplantı boyunca bölünmeniz de cabası. Toplantı salonları bu gibi mekanların yanında her zaman daha iyi bir tercih.

Peki şirketler neden toplantı salonlarını tercih ediyor?

Kaliteli ve yüksek teknoloji ile donatılmış cihazlar
Kaliteli ve ileri teknoloji ile donatılmış cihazları satın almak sürekli toplantı organizasyonu yapmayan firmalar için oldukça yüksek maliyetlidir.  Toplantı salonlarını kiralayarak bu maliyetlerden kurtulabilir, dilediğiniz sunumu istediğiniz süre aralığında en ileri teknoloji ile donatılmış cihazlarla yapabilirsiniz.

Atmosfer ve Çevre
Ofis ortamı dışında toplantı yapmak ve müşterilerinizi özel bir atmosfer içinde karşılamanın avantajlarını yaşamak günümüz iş hayatının seçkin tercihleri arasındadır. Toplantılarınızı ve etkinliklerinizi ofis dışında prestijli bir yerde yapmanız firmanıza ve size artı bir değer katar!

Yeme – içme kolaylığı
Ofinizde yemek veya kokteyl verseniz, daha maliyetli olması bir yana her taraf kirleneceği için bir de temizlik sorunu ile karşılaşırsınız. Oysa toplantı salonlarında fuaye alanlarında minimum maliyetle yeme-içme sorununu çözebilirsiniz.

Masterofis’ de toplantı salonlarımız sizin için hep hazır olarak bekliyor.

Yapmanız gereken tek şey, iletişim adresinden sekreterimize ulaşmanız ve sizin için uygun bir zamanı rezerve etmesini istemeniz.

Toplantı Odası Servislerimiz

·         Misafirlerinizin karşılanır ve yönlendirilir

·         Su, çay, kahve sınırsız (selfservis ücretsiz)

·         Toplantılara ara verdiğinizde dinlenebilmeniz için oturma grupları

 

İstanbul’un en merkezi lokasyonunda yer alan İş Merkezlerimize, toplantı ve eğitim katılımcılarınız kolaylıkla ulaşabileceklerdir.

Toplantı Salonlarımızı; prestijli iş toplantılarınız, seminer, sunum, workshop, eğitim ve özel günleriniz için saatlik, yarım günlük ve tam günlük kiralayabilirsiniz.

Toplantı tarihinizi, toplantı sürenizi, toplantıya katılacak kişi sayısını bildirin ve geri kalanını Masterofis sizin için organize etsin.

Bir Toplantı Salonu Kiralamak Neden Daha İyi Bir Çözüm?