Haberler

Bizden haberler, etkinlik duyuruları ve faydalı bilgilerin yer aldığı yazılar

İş Yerinde Okuduklarınızı Zihninizde Tutmak İçin Beş Yöntem

Mola verin, Aralıklı tekrarı deneyin, Okuduklarınızı kağıda yazın, Zihin haritası çizin, Çevrimiçi araçlar kullanın

İş yerinde odaklanmanızı doruğa çıkarmak…

Ofisinizde Size Mutluluk Verecek Bitkiler Yetiştirmek İster misiniz?

Her gün içerisinde bulunduğumuz, hatta bazı zamanlarda evimizden daha fazla vakit geçirdiğimiz ofis ortamlarının ne kadar önemli olduğunu elbette biliyoruz. Ofis atmosferi, ruh halimizden, yaptığımız işe kadar birçok faktörü etkiliyor. Ofiste çiçek yetiştirerek, masa çiçekleri ile gün içerisinde karşılıklı analizler yapıp, iş e-postaları hazırlamak ve onların saksıda büyümesini izlemek sizi daha iyi hissettirmez miydi? Kendi çalıştığınız alanın arka planında kalan tüm o klavye tıkırtıları ve fısıltılar, stres seviyenizi artırıyor. Ancak ofiste çiçek yetiştirerek, bu ofis çiçeklerinin sesi absorbe etmesini ve daha sessiz bir atmosfer yaratmasını sağlayabilirsiniz.

4 SEBEP İLE PAYLAŞIMLI OFİS

Ortak ofis hizmetinden yararlanmak, belki de sizin gelecekteki iş ortağınızı bulmanıza yardımcı olacaktır, yeni ve farklı alternatifler bu şekilde karşınıza çıkacaktır. MasterOfis’ te sahip olacağınız ortak ofis ile hem kendinize ait bir masanız olacak hem de çalışma aralarınızı dinlenme alanında dinlenerek ya da keyifli sohbet eşliğinde geçirebileceksiniz.

NEDEN PAYLAŞIMLI…

Ortak Ofis Nedir ?

Ortak ofis, farklı disiplinlerde çalışan kişilerin beraberce, birbirlerinin enerjilerinden faydalanıp motive bir şekilde çalışabildikleri ofis alanlarıdır.

Masterofis

Toplantı Odası Kiralarken Nelere Dikkat Etmelisiniz ?

Toplantı odaları işiniz için bir hayli önem taşır. Özellikle kullanacağınız toplantı odanızı kiralayacaksanız dikkat etmeniz gereken birkaç husus vardır. Dikkat etmeniz gereken bu şeyler sizin ve iş arkadaşlarınızın performansı için ciddi önem taşır.

Küçük İşletmeler Neden Hazır Ofisi Tercih Etmeli ?

Masterofis, küçük işletmelere önemli imkânlar sunuyor. Anadolu Yakası hazır ofis seçeneği de bu olanaklardan biri. Küçük işletmelerin yöneticileri kendilerine şu soruyu sorabilirler, eğer işletmem büyürse, yeni alanlara ihtiyacım olursa ne yapmalıyım?


Neden Sanal Ofis ?

Tam gün kullanacağınız fiziksel bir ofise ihtiyacınız olmayabilir. Masterofis Sanal Ofis Hizmeti ile fiziksel bir ofisin maliyetlerine katlanmadan prestijli bir iş adresine ve profesyonel destek ekibine sahip olur, ayrıca işletmeniz için en doğru imajı yaratabilirsiniz.

Kendi Hazır Ofisimi Nasıl Kurarım ?

Yeni bir işe atılmak istiyorsunuz, kafanızda çok güzel fikirler hayata geçirilmeyi bekliyor fakat büyük bir eksiğiniz var: Kendinize ait bir ofisiniz yok. Peki, ofis açma maliyetlerinden ve sizi bu maliyetlerden kurtaracak MasterOfis’ten haberiniz var mı? MasterOfise ‘’Gel” “Kirala” “Çalış’’

NEDEN PAYLAŞIMLI OFİS?

MasterOfis’ te sahip olacağınız ortak ofis ile hem kendinize ait bir masanız olacak hem de çalışma aralarınızı dinlenme alanında dinlenerek ya da keyifli sohbet eşliğinde geçirebileceksiniz. Ortak ofis hizmetinden yararlanmak, belki de sizin gelecekteki iş ortağınızı bulmanıza yardımcı olacaktır, yeni ve farklı alternatifler bu şekilde karşınıza çıkacaktır.

Düzenli çalışabilecek bir ortama ihtiyacınız varsa,…

Bir Toplantı Salonu Kiralamak Neden Daha İyi Bir Çözüm?

Otel lobileri, cafeler veya buna benzer iş dışı ortamlarda iş toplantıları… Profesyonelliğinizi yansıtmak için bu tür yerler çok yanlış mekanlar olabilir. Toplantı boyunca bölünmeniz de cabası. Toplantı salonları bu gibi mekanların yanında her zaman daha iyi bir tercih. Masterofis’ de toplantı salonlarımız sizin için hep hazır olarak bekliyor. Toplantı tarihinizi, toplantı sürenizi, toplantıya katılacak kişi sayısını bildirin ve geri kalanını Masterofis sizin için organize etsin.

Starbucks’da buluşalım mı? Şurda bir cafe var…

Hazır ofis nedir ?

Hazır ofis,ofisinizde ihtiyacınız olan, sekreterya, toplantı odası, yasal adres, çay-kahve, internet ve mobilya gibi hizmetlerin size sağlandığı, istediğiniz boyutlarda bulunan ofis konseptidir. En uygun fiyata hazır ofis Masterofis’ dan alınır. www.masterofis.com

SANAL OFİS NEDİR ?

Sanal Ofis, fiziki bir ofisiniz olmadan yasal adres, iletişim ve sekreterlik hizmetlerinin sunulmasıdır. Masterofis olarak size ofis maliyetlerinizi düşürecek ve şirketinizin her ihtiyacını karşılayacak sanal ofis hizmetimizi 200 TL'den başlayan fiyatlarla sunuyoruz.

Yeni web sitemiz yayında.

Web sitemiz tasarım ve yazılım alt yapısıyla yeniden hazırlandı.

Web sitemiz tasarım ve yazılım alt yapısıyla yeniden hazırlandı.

Hazır Ofis Nedir?

Hazır ofis, ofis işinizi bir ofisten yürütebilmek için ihtiyacınız olan her şeyi içerisinde barındıran bir hizmettir.

Hazır ofis, ofis işinizi bir ofisten yürütebilmek için ihtiyacınız olan her…