Haberler

Bizden haberler, etkinlik duyuruları ve faydalı bilgilerin yer aldığı yazılar

SANAL OFİS NEDİR ?

Sanal Ofis, fiziki bir ofisiniz olmadan yasal adres, iletişim ve sekreterlik hizmetlerinin sunulmasıdır. Masterofis olarak size ofis maliyetlerinizi düşürecek ve şirketinizin her ihtiyacını karşılayacak sanal ofis hizmetimizi 200 TL'den başlayan fiyatlarla sunuyoruz.

Sanal Ofis, fiziki bir ofisiniz olmadan yasal adres, iletişim ve sekreterlik hizmetlerinin sunulmasıdır.

İşletmenizin yasal adresi olarak prestijli bir adresiniz olmasının yanı sıra telefonlarınız ve gönderileriniz Masterofis’in  profesyonel bir ekibi tarafından karşılanarak size iletilir. Toplantı yapmanız gerektiğinde ise ziyaretçi ve müşterileriniz Masterofis sekreteri tarafından şirketiniz adına karşılanır, şık ve tam donanımlı ofislerimizde her türlü teknolojik altyapı ve ikram seçeneklerimiz kullanımınıza sunulur.

 

Sanal ofisler, klasik ofis hizmetlerinin şirketiniz adına yapılmasını sağlayan bir nevi hazır ofis sistemidir diyebiliriz. Genellikle şahıs şirketi sahipleri, küçük ölçekli işletme sahipleri ve yeni işletme açmayı düşünen girişimcilerin tercih ettikleri bir yöntemdir. Sanal ofislerin sunduğu hizmetler sayesinde özellikle zaman anlamında firma sahipleri ciddi anlamda tasarruf edebilirler ve kendilerini daha fazla işlerini geliştirmeye adayabilirler. Sanal ofis hizmetlerinin sunmuş olduğu hizmetler paketlere göre değişim gösterse de genel olarak şunları kapsar:

  • Çağrı, iletişim, sekreterlik ve posta hizmeti gibi olmazsa olmaz ofis hizmetleri
  • Yasal adres hizmeti (her işletmenin bulundurması zorunludur)
  • Ofise gelen ziyaretçilerinizin karşılanması ve çeşitli ikramlarda bulunulması
  • Seçilen pakete dâhil olması durumunda kullanılabilecek toplantı odası hizmeti

 

Sanal ofis neden tercih ediliyor?

·         Yeni bir ofis açarken cebinizden çıkacak olan giderlerin pek çoğunu sanal ofis oluşumunda harcamazsınız. Ayrıca günlük hazır ofis, toplantı odaları gibi hizmetleri sadece kullandığınız zaman dilimlerinde ödersiniz. Elektrik, su, kahve ve çay masrafı, temizlik masrafı gibi masrafları düşünmezsiniz.

·         Sanal ofis edinmek için kısa süreli anlaşmalar dışında uzun süreli, yıllık anlaşmalarla daha ekonomik olarak hizmetten yararlanılabiliyor.

·         Masterofis  olarak size ofis maliyetlerinizi düşürecek ve şirketinizin her ihtiyacını karşılayacak sanal ofis hizmetimizi 200 TL'den başlayan fiyatlarla sunuyoruz.

SANAL OFİS NEDİR ?