Haberler

Bizden haberler, etkinlik duyuruları ve faydalı bilgilerin yer aldığı yazılar

Ortak Ofis Nedir ?

Ortak ofis, farklı disiplinlerde çalışan kişilerin beraberce, birbirlerinin enerjilerinden faydalanıp motive bir şekilde çalışabildikleri ofis alanlarıdır.

Masterofis olarak işinize katkımız olsun, siz sadece işinize odaklanın istiyoruz.

Masterofis ile,ihtiyacınız olan alanı ödersiniz ve hemen çalışmaya başlayabilirsiniz. Ofisler, ortak çalışma alanları ve toplantı odaları ergonomik ofis mobilyaları ile konforlu ve profesyonel ortamlardır.

 

Ortak ofis, farklı disiplinlerde çalışan kişilerin beraberce, birbirlerinin enerjilerinden faydalanıp motive bir şekilde çalışabildikleri ofis alanlarıdır. Pozitif etkileşimin getirdiği üretkenliğin yanı sıra bu tarz ofisler, iş hayatının değişik alanlarından farklı işler yapan kişilerle sohbet etme fırsatı bulabileceğiniz alanlardır. Çalışma arkadaşlarınız bir developer, designer, pazarlama uzmanı veya bambaşka iş kollarından gelen insanlar olabilir. Bu durum belli bir fırsat, fikir, yaratıcılık zenginliğini beraberinde getirir, konulara yeni bir bakış açısı kazandırır.

Ortak ofis hizmetinden yararlanmak, belki de sizin gelecekteki iş ortağınızı bulmanıza yardımcı olacaktır, yeni ve farklı alternatifler bu şekilde karşınıza çıkacaktır. MasterOfis te sahip olacağınız ortak ofis ile hem kendinize ait bir masanız olacak hem de çalışma aralarınızı dinlenme alanında dinlenerek ya da  keyifli sohbet eşliğinde geçirebileceksiniz.

 

ORTAK OFİS HİZMETLERİ

 

·         ATAŞEHİR' de Vergi Levhanızda gösterebileceğiniz PRESTİJLİ YASAL İŞ ADRESİ

·         Şirketinize gelen çağrıların sekreterya servisimiz tarafından isminiz ile karşılanması ve arayan bilgilerinin size e-posta ile iletilmesi

·         Şirketinize gelen postaların ve kargoların teslim alınması, saklanması veya size ulaştırılması

·         Toplantı odası ve ortak alanlarda masa kullanımı

Ortak Ofis Nedir ?