Haberler

Bizden haberler, etkinlik duyuruları ve faydalı bilgilerin yer aldığı yazılar

NEDEN PAYLAŞIMLI OFİS?

MasterOfis’ te sahip olacağınız ortak ofis ile hem kendinize ait bir masanız olacak hem de çalışma aralarınızı dinlenme alanında dinlenerek ya da keyifli sohbet eşliğinde geçirebileceksiniz. Ortak ofis hizmetinden yararlanmak, belki de sizin gelecekteki iş ortağınızı bulmanıza yardımcı olacaktır, yeni ve farklı alternatifler bu şekilde karşınıza çıkacaktır.

Düzenli çalışabilecek bir ortama ihtiyacınız varsa, evden çalışıyor ama ev adresini paylaşmak istemiyorsanız, şirket içi eğitimler ve kalabalık toplantıları karşılayacak bir alanınız yoksa, 3 arkadaş iş kurdunuz ama yüksek ofis kirası verebilecek bir bütçeniz yoksa, sizinle benzer işi yapan kişilerle tanışmak ve bir arada çalışmak istiyorsanız paylaşımlı ofis size uygun olabilir.

 

Masterofis İstanbul Ataşehir de size kendinizi güvende hissedebileceğiniz bir ortak alan sunuyor. Merkezi konum ofisinize kolay ulaşın ve villa ortamında kendinizi rahat hissedin. Benzer sektörlerden gelecek konuşmacıları dinleyin, kendinizi geliştirin. Ücretsiz selfservis çay kahve ve yüksek hızlı internet hizmetiyle siz verimli çalışın.

 

Masterofis İstanbul Ataşehir de sanal ofis, hazır ofis, açık ofis ve toplantı odalarıyla hizmet vermektedir.

Sanal ofis; sadece adres gösterebilir, fiziksel olarak bulunmayabilirsiniz. Yasal adres, kargo ve ek olarak sekreterlik hizmetinde de yararlanabilirsiniz.

 

Hazır ofis; 1 veya çoklu kişi sayısı için mobilyalı konforlu kullanıma hazır ofis seçeneklerimize bakabilirsiniz.

 

Açık Ofis; odaya ihtiyacınız yoksa ortak çalışma alanında bir yeriniz olsun. Masterofis İstanbul Ataşehir de paylaşımlı ofis ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz.

 

Topantı Odası; büyük toplantılar ve eğitimler için yeriniz mi yok Masterofis İstanbul Ataşehir de saatlik veya günlük kiralayabilirsiniz.

 

Masterofis olarak işinize katkımız olsun, siz sadece işinize odaklanın istiyoruz.

MasterOfis’ te sahip olacağınız ortak ofis ile hem kendinize ait bir masanız olacak hem de çalışma aralarınızı dinlenme alanında dinlenerek ya da  keyifli sohbet eşliğinde geçirebileceksiniz. Ortak ofis hizmetinden yararlanmak, belki de sizin gelecekteki iş ortağınızı bulmanıza yardımcı olacaktır, yeni ve farklı alternatifler bu şekilde karşınıza çıkacaktır.

NEDEN PAYLAŞIMLI OFİS?