Haberler

Bizden haberler, etkinlik duyuruları ve faydalı bilgilerin yer aldığı yazılar

4 SEBEP İLE PAYLAŞIMLI OFİS

Ortak ofis hizmetinden yararlanmak, belki de sizin gelecekteki iş ortağınızı bulmanıza yardımcı olacaktır, yeni ve farklı alternatifler bu şekilde karşınıza çıkacaktır. MasterOfis’ te sahip olacağınız ortak ofis ile hem kendinize ait bir masanız olacak hem de çalışma aralarınızı dinlenme alanında dinlenerek ya da keyifli sohbet eşliğinde geçirebileceksiniz.

NEDEN PAYLAŞIMLI OFİS KİRALAMALIYIM ?

Bir ofis kiralama ve bu maliyetlere katlanmak gerçekten zor olup, maliyeti düşürmek adına başka seçenekleri de araştırmak gerekir. Bu seçeneklerden bir tanesi, maliyetlerinize gayet uygun şekilde yansıyan, paylaşımlı veya masa kiralayan bir ofis düzeninde bir masa veya bir ofis alanı kiralamaktır.

Uzun zamanlı taahhüt yapmazsınız

Masa ve ofis kiralamadaki kilit nokta kalış süresidir. 6, 12 aylık anlaşmalarla, ofisinizi işinizin gerektirdiği kadar tutabilir, ihtiyaç olduğunda çalışan sayınızı artırabilir, çalışma ortamınızı büyütebilirsiniz.

Esneklik

Bu kısa vadeli kiralama size çok büyük miktarda esneklik kazandırır. İlk olarak, genellikle hemen yerleşebilirsiniz. İkinci olarak, gerektiğinde hemen ayrılabilirsiniz ama aynı zamanda da ne kadar yere ihtiyacını olduğunu müzakere edebilirsiniz. Geçici ya da kalıcı olsun, daha fazla masaya ihtiyacınız olursa, gereken ekstra alanı tedarik edebilir ya da ihtiyacınızı karşılayacak başka bir ofise taşınabilirsiniz.

Hemen Kullan Ofis

Merkezi iş alanlarında profesyonel tarzda, ince bir zevkle döşenmiş ofislerinde prestij ve konforu bir araya getirebilirsiniz. Ulaşım kolaylığı, yürüme mesafesindeki iş, alışveriş ve eğlence olanaklarıyla işiniz için ideal bir konumdur.

Maliyetlerinizi En Aza İndirin

Bu hazır özelliklere ilave edilen avantaj ise şudur. İnternet bağlantısı ödemesinden su ısıtıcısının tamirine, otopark ücretinden çıkacak bütün ekstralarla ilgili şirket sahibi olarak endişelenmenize gerek yoktur, çünkü bunların hepsi aylık ödemeye dahildir. Bu durum, ofis kiralamasında gerçekten büyük sorun olan binanın güvenliğinin sağlanması ve nadiren ve beklenmedik de bir çok, onarım masraflarına kadar gidebilir.

PAYLAŞIMLI OFİSLERİN İÇİNDE;

  • İşinize özel çözümler sunan deneyimli ekip
  • İstanbul’un merkezi iş alanında prestijli bir iş adresi
  • Her tür iş modeli için sanal ofis çözümleri
  • Tam donanımlı ve mobilyalı, 7/24 erişilebilir, güvenlikli ofisler
  • Yüksek hızlı internet ve en son teknik olanaklara sahip iletişim altyapısı
  • Özel telefon hattı ve telefon
  • Şirketinizin adıyla telefon cevaplama, not alma ve arama yönlendirme
  • Faks ve postalarınızı karşılama ve yönlendirme
  • Misafirlerinizi ağırlayabileceğiniz ve müşterilerinizle görüşme sağlayabileceğiniz toplantı odası

gibi hizmetlere erişebilecek, prestijli bir iş adresinde, profesyoneller tarafından yönetilen bir ofiste çalışmanın konforunu yaşayabilirsiniz.

4 SEBEP İLE PAYLAŞIMLI OFİS