Haberler

Bizden haberler, etkinlik duyuruları ve faydalı bilgilerin yer aldığı yazılar

Toplantı Odası Kiralarken Nelere Dikkat Etmelisiniz ?

Toplantı odaları işiniz için bir hayli önem taşır. Özellikle kullanacağınız toplantı odanızı kiralayacaksanız dikkat etmeniz gereken birkaç husus vardır. Dikkat etmeniz gereken bu şeyler sizin ve iş arkadaşlarınızın performansı için ciddi önem taşır.

Toplantı odaları işiniz için bir hayli önem taşır. Özellikle kullanacağınız toplantı odanızı kiralayacaksanız dikkat etmeniz gereken birkaç husus vardır. Dikkat etmeniz gereken bu şeyler sizin ve iş arkadaşlarınızın performansı için ciddi önem taşır.

1 – Konfor

Sizin ve iş arkadaşlarınızın konforunu sağlayacak bir toplantı odası kiralamanız aslında sandığınızdan daha büyük bir önem taşır. Rahatsız ve problemli bir toplantı odası kullanırsanız bu durum sizin ve iş arkadaşlarınızın performansını ve konsantrasyonunu bozabilir. Böyle bir durumda ne yazık ki istediğiniz verimi elde edemeyebilirsiniz. Bu durumun önüne geçmek için konforlu, kullananların rahatının düşünülmüş olduğu toplantı odalarını tercih edebilirsiniz. Masterofis olarak ergonomik ekipmanlarla ve özel olarak tasarlanmış toplantı odalarımızı kullanırken hizmet önceliğiniz verimli ve konforlu çalışma ortamı sunmaktır.

2 – Dizayn ve Tasarım

Kiraladığınız toplantı odasının tasarımı küçük ve önemsiz bir detay gibi görünse de aslında sizin ve çalışanlarınızın işine kendini vermesi konusunda büyük önem taşır. Ciddi ve şık bir tasarım çalışanlarınızın daha ciddi bir tavır sergilemesini sağlayabilir. Bu ciddi tavır tabi ki çalışanlarınızın performansını direk olarak etkiler. Ayrıca yapılan bu dizayn ve tasarımda kullanın masanın ne kadar fonksiyonlu olduğu önemlidir. Kullanılan masanın kişi sayısına göre düzenlenebilmesi gerekir. Küçük ekiplerde kullanılacak olan büyük masalar kişilerin birbirini duymasını engelleyebilir ve iletişim kopukluğu yaşanabilir. Büyük ekiplerde kullanılan küçük masalarda kişilerin sıkıntı yaşamasına neden olur.

3 – Teknoloji

Kiralanan toplantı odasının içerdiği teknolojik aletler işinizin en önemli parçasını oluşturur. Çalışanlarınıza yapacağınız veya yaptıracağınız sunumların gösterimi, bunların pratiği her anlamda önemlidir. Dinleyenleri söylenenlere odaklamak ve dikkatlerini toplamak için pratik ve hızlı hareket etmelisiniz. Bu durumda günümüzde en iyi ve en yeni teknoloji ile sağlanabilir.

4 – Konum

Toplantı odanızın konumu en önemli detaydır. Toplantıya katılacak kişilerin mekana hızlı bir şekilde varmasını sağlayacak bir yer seçmelisiniz. Eğer kiralanacak toplantı odanız dışında ortak bir iş alanınız daha var ise, kiralanan toplantı odası asıl iş yerinize yakın olmalıdır. Bu durum toplantıya katılacak kişilerin alıştıkları saat ve alıştıkları yolları kullanarak geç kalma riski olmadan salona varmasını sağlar. Eğer ikinci iş alanınız yok ise kiralanacak toplantı odası katılacak kişilerin yaşam alanlarına yakın mesafede olmalı. Genel ve ortalama bir konum seçebilirsiniz. Bu durumda yine katılacak kişilerin geç kalma problemini ortadan kaldırmaya yarar. 

Toplantı Odası Kiralarken Nelere Dikkat Etmelisiniz ?